Werk en carrière

Vacatures

We zijn een snel groeiend bedrijf dat continu investeert in het verbeteren en verduurzamen van onze processen, producten en diensten. Met circa tachtig collega’s zetten we ons dagelijks met veel plezier in voor de ontwikkeling en productie van gezonde en smaakvolle voedingsmiddelen, samen met onze partners.

Werken bij een innovatief en duurzaam bedrijf

Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent werken bij een innovatief en duurzaam bedrijf. Niet alleen op het gebied van teelt en techniek, maar ook op het gebied van personeelsbeleid. Onze mensen zijn onze kracht en we besteden dan ook veel aandacht aan het creëren van een werkomgeving waar onze medewerkers met plezier werken en zich kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Hierin streven we naar een duurzame samenwerking. Samen komen we immers tot het beste resultaat!

Ben je nieuwsgierig, leergierig en vind je het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld? Dan is werken bij Duijvestijn Tomaten of een van haar partners misschien wat voor jou! Bekijk al onze actuele vacatures via onderstaande knop.

Scholieren en studenten

Ben jij scholier of student en zoek je een (goedbetaalde) bijbaan? Wij zijn regelmatig op zoek naar scholieren en/of studenten die ons willen helpen bij diverse werkzaamheden. Werken bij Duijvestijn Tomaten is altijd heel gezellig omdat je in teams werkt met andere scholieren of studenten (vrienden welkom!). Je bepaalt zelf wanneer je werkt door je beschikbaarheid in te vullen in onze handige scholieren app. Je kunt je werk dus heel goed combineren met school.

We vinden we het daarnaast belangrijk dat je met plezier bij ons werkt, dus daar doen we dan ook veel aan. En vind je het bij ons zo leuk? Dan krijg je bij ons de mogelijkheid om door te groeien.

Last but not least belonen we je natuurlijk met een goed salaris. 

Heb je interesse en wil je weten wat je bij ons verdient? Bekijk de mogelijkheden op onze vacature pagina.

Stage en afstudeeropdrachten

Wij vinden het belangrijk dat jij als student kennis maakt met het bedrijfsleven. Zo leer je hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Wij vinden het leuk om je hierin te begeleiden; andersom leren wij immers ook van jou! Daarom bieden wij of een van onze partners regelmatig stageplekken en/of afstudeeropdrachten aan (VMBO/MBO/HBO/WO).

Ga naar onze vacaturepagina voor onze actuele stages en afstudeeropdrachten.

Erkend leerbedrijf

Duijvestijn Tomaten is een erkend leerbedrijf voor de MBO Voedsel, natuur en leefomgeving. Dat betekent dat studenten het praktijkgedeelte van deze opleiding bij ons kunnen volgen, zowel de beroepsopleidende leerweg (BOL) als de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Wij hebben de volgende leerplaatsen beschikbaar:

Interesse of meer informatie? Stuur ons een email
Staat jouw opleiding er niet tussen, maar denk je toch goed bij ons te passen? Neem gerust contact met ons op.