Verpakken

“Onze verpakkingsmachines zijn flexibel inzetbaar waardoor we tomaten in vrijwel alle soorten verpakkingen kunnen leveren.”

Verpakking op maat

Ons verpakkingsbedrijf LogiFour is gespecialiseerd in het sorteren, verpakken en verzendklaar maken van diverse soorten vruchtgroenten, zoals tomaten.

Hierdoor kunnen we altijd klantspecifiek verse tomaten leveren van onze eigen teelt, maar we zetten onze expertise ook graag in voor collega telers.

De verpakkingsmachines van LogiFour zijn flexibel inzetbaar waardoor we tomaten in vrijwel alle soorten verpakkingen kunnen leveren (klein en groot). Ons assortiment omvat onder andere verschillende soorten folie, netzakken en schalen.

Kleinpak

Plastic schaal met flowpack
Plastic schaal met flowpack
Klikschaal (diverse formaten)
Flowpack zonder schaal
Netverpakking (diverse formaten)
Kartonnen schaal met flowpack (diverse formaten)

Grootverpakking

Diverse soorten eindverpakking
Kartonnen doos voor 6 kilo losse tomaten

Biobased verpakkingen

Wilt u zich onderscheiden door milieuvriendelijk te verpakken? Dan bent u bij LogiFour aan het juiste adres! Naast de reguliere verpakkingen kunnen we ook unieke verpakkingen aanbieden op basis van tomatenstengels van onze eigen tomatenplanten. Hiermee worden de grondstoffen maximaal hergebruikt en wordt bijgedragen aan de circulaire economie.

Aan het einde van iedere tomatenteelt blijven er bladeren en stengels van de tomatenplant over. Dit biologische restmateriaal wordt in combinatie met oude papiervezels verwerkt tot massiefkarton. Door het gebruik van tomatenvezels hoeven er minder houtvezels gebruikt te worden voor de vervaardiging van de verpakking, welke ook recyclebaar is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Strenge eisen

Kwaliteit staat bij Duijvestijn Tomaten en LogiFour voorop, net als duurzaamheid en goed werkgeverschap. Om dit te borgen beschikken we over een aantal certificaten die elk jaar opnieuw worden getoetst. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat we voldoen aan de strengste eisen op het gebied van voedselveiligheid, traceerbaarheid, milieu, arbeidsomstandigheden, veiligheid en hygiëne.