Onze producten

Onze tomatenrassen

Wij telen momenteel een vijftal rassen. Deze zijn met zorg geselecteerd. Wij testen jaarlijks meerdere tomatenrassen op houdbaarheid, smaak, stevigheid, structuur, kleur, uniformiteit en specificaties. Alleen de beste soorten worden toegelaten tot ons assortiment.

Romindo
Sterk en mooi dieprood
Ustica
Uitstekende smaak en goede houdbaarheid
Supranax
Smaakvol en mooi dieprood
Axirady
Hoge vruchtkwaliteit en zeer goede smaak
Bronski
Zeer smaakvol met sterke en glanzende vruchten

Verpakken

Ons verpakkingsbedrijf LogiFour is gespecialiseerd in het sorteren en verpakken van diverse soorten vruchtgroenten zoals tomaten.

Hierdoor kunnen we altijd verse tomaten leveren van onze eigen teelt, maar we verpakken ook voor andere telers. Onze verpakkingsmachines zijn flexibel waardoor we tomaten in vrijwel alle soorten verpakkingen kunnen leveren.

Ovengedroogde tomaten

Tomatenoverschotten in de zomer kunnen wij verwerken tot ovengedroogde tomaten en tomenades. Deze zijn met zorg geselecteerd en geoogst en vervolgens langzaam gedroogd door een duurzame droogoven. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. De warmte voor deze oven komt van de gewonnen aardwarmte, waardoor we geen fossiele brandstoffen gebruiken voor het droogproces.

Groentegoed

Naast het telen van diverse soorten tomaten en tomatenproducten zijn we ook producent van het smaakvolle en gezonde voedselconcept Groentegoed: een nieuw soort beleg voor op brood en toast, boordevol groenten, zonder E-nummers en conserveermiddelen. De gebruikte groenten zijn bij voorkeur verspilde groenten en komen bij lokale telers vandaan. 

Het assortiment van Groentegoed bestaat uit: tomaat americain, kikkererwt naturel, kikkererwt paprika, pompoen roomkaas, komkommer groene kruiden en rode kool rozijn.