Onze producten

Onze tomatenrassen

Wij telen momenteel een viertal rassen. Deze zijn met zorg geselecteerd. Wij testen jaarlijks meerdere tomatenrassen op houdbaarheid, smaak, stevigheid, structuur, kleur, uniformiteit en specificaties. Alleen de beste soorten worden toegelaten tot ons assortiment.

Romindo
Sterk en mooi dieprood
Xandor
Uitstekende smaak en goede houdbaarheid
Radiance
Smaakvol en mooi dieprood
Axirady
Hoge vruchtkwaliteit en zeer goede smaak

Verpakken

Ons verpakkingsbedrijf LogiFour is gespecialiseerd in het sorteren en verpakken van diverse soorten vruchtgroenten zoals tomaten.

Hierdoor kunnen we altijd verse tomaten leveren van onze eigen teelt, maar we verpakken ook voor andere telers. Onze  verpakkingsmachines zijn flexibel waardoor we tomaten in vrijwel alle soorten verpakkingen kunnen leveren.

Frezta®

Als enige teler in Nederland verwerken wij onze eigen geteelde kwaliteitstomaten tot verse ovengedroogde tomaten en tomenades. Deze worden verkocht onder de merknaam Frezta. De tomaten verwerkt in Frezta zijn met zorg geselecteerd en geoogst en vervolgens langzaam gedroogd door een speciale droogmachine. Hierdoor blijven smaak en vitamines optimaal behouden. De warmte voor deze machine komt van de gewonnen aardwarmte, waardoor we geen fossiele brandstoffen gebruiken voor het droogproces.

Frezta bevat bovendien minder olie, dus méér tomaat. Eén verpakking staat gelijk aan ruim 6 trossen verse roma tomaten. Door de speciale droogtechniek hebben de gedroogde tomaten een zachte textuur en een aromatische, zoete, échte tomatensmaak, vrij van allergenen en toegevoegde suikers.

Groentegoed

Naast het telen van diverse soorten tomaten en tomatenproducten zijn we ook producent van het smaakvolle en gezonde voedselconcept Groentegoed: een nieuw soort beleg voor op brood en toast, boordevol groenten, zonder E-nummers en conserveermiddelen. De gebruikte groenten zijn bij voorkeur verspilde groenten en komen bij lokale telers vandaan. 

Het assortiment van Groentegoed bestaat uit: tomaat americain, kikkererwt naturel, kikkererwt paprika, pompoen roomkaas, komkommer groene kruiden en rode kool rozijn.