Onze tomatenrassen

Romindo

Nieuw in ons assortiment is de pruimtomaat Romindo. Deze tomaat heeft sterke, dieprode vruchten en wordt gekenmerkt door zijn ovale vorm. Romindo heeft een zoete, volle tomatensmaak en is heerlijk als basis voor allerlei sauzen en perfect om te drogen in de oven. Romindo is verkrijgbaar als trostomaat en als losse tomaat.

Vruchtgewicht: 100 – 110 gram

Toepassing

Soep

Saus

Oven

Ustica

Ustica is een middelgrote trostomaat met stevige vruchten, een uitstekende smaak en een goede houdbaarheid. Hij kan behalve in trosvorm ook los geoogst worden, waardoor we zeer flexibel zijn.

Vruchtgewicht: 110-130 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus

Bronski

Nieuw in ons assortiment is de grove en zeer smaakvolle trostomaat Bronski. Bronski heeft een uitstekende houdbaarheid en kenmerkt zich door zijn glanzende, stevige vruchten en sterke groene delen die lang vers blijven. 

Vruchtgewicht: 130-160 gram 

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus

Supranax

Supranax is een middelgrote pruimtomaat die zich kenmerkt door zijn dieprode vruchten, een hoge vruchtkwaliteit en een goede houdbaarheid. Supranax is geschikt voor vele toepassingen.

Vruchtgewicht: 95 – 115 gram 

Toepassing

Soep

Saus

Oven

Axirady

Naast de trostomaat telen we ook de ronde tomaat Axirady. Dit sterke ras onderscheidt zich door middel van een hoge vruchtkwaliteit en een zeer goede, volle smaak. De unieke maatsortering zorgt ervoor dat Axirady zeer veelzijdig verpakt kan worden. Axirady is geschikt voor vele toepassingen.

Vruchtgewicht: 80 – 95 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus