Onze tomatenrassen

Romindo

Nieuw in ons assortiment is de trospruimtomaat Romindo. Deze tomaat heeft sterke, dieprode vruchten en wordt gekenmerkt door zijn ovale vorm. Romindo heeft een zoete, volle tomatensmaak en is heerlijk als basis voor allerlei sauzen en perfect om te drogen in de oven. Romindo is verkrijgbaar als trostomaat en als losse tomaat.

Vruchtgewicht: 100 – 110 gram

Toepassing

Soep

Saus

Oven

Xandor

Eveneens nieuw is Xandor. Een grove trostomaat met stevige vruchten en sterke groene delen. Xandor heeft een uitstekende smaak en een goede houdbaarheid. Hij kan behalve in trosvorm ook los geoogst worden, waardoor we zeer flexibel zijn.

Vruchtgewicht: 125-145 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus

Radiance

Naast  Xandor telen we ook wederom weer de trostomaat Radiance. Een nieuw ras wat zich kenmerkt door zijn dieprode vruchten met sterke groene delen, een hoge vruchtkwaliteit en een goede houdbaarheid. Radiance is geschikt voor vele toepassingen.

Vruchtgewicht: 130 – 140 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus

Axirady

Naast de trostomaat telen we ook de ronde tomaat Axirady. Dit sterke ras onderscheidt zich door middel van een hoge vruchtkwaliteit en een zeer goede, volle smaak. De unieke maatsortering zorgt ervoor dat Axirady zeer veelzijdig verpakt kan worden. Axirady is geschikt voor vele toepassingen.

Vruchtgewicht: 80 – 95 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus