Onze tomatenrassen

Golden Sweet

Nieuw in ons assortiment is de gele troscherry tomaat Golden Sweet. Golden Sweet produceert prachtige trossen van kleine, ovaalvormige vruchten die doen denken aan grote druiven. De gele vruchten zijn stevig en sappig, met een zachte huid en een intens zoete, volle tomatensmaak met een frisse bite. Golden Sweet is bovendien zeer lang houdbaar. Een heerlijk en zeer veelzijdig tomaatje!

Vruchtgewicht: 20 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Snack

BBQ

Sao Polo

De Sao Polo troscherry tomaat is een heerlijk smaakvol ras. Friszoet van smaak met stevige, ronde vruchten.  Een echte smaakmaker. Ook heerlijk als gezonde snack. 

Vruchtgewicht: 20 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Snack

BBQ

Prunus

Wij telen inmiddels al enkele jaren de Roma tomaat Prunus, een pruimtomaat met mooi gevormd fruit. De vruchten zijn sterk en mooi dieprood en zijn ovaal van vorm. Prunus heeft een zoete, volle tomatensmaak en is heerlijk als basis voor allerlei sauzen en perfect om te drogen in de oven. Prunus is verkrijgbaar als trostomaat en als losse tomaat.

Vruchtgewicht: 90 – 110 gram

Toepassing

Soep

Saus

Oven

Radiance

Naast de pruimtomaat telen we ook de trostomaat Radiance. Een nieuw ras wat zich kenmerkt door zijn dieprode vruchten met sterke groene delen, een hoge vruchtkwaliteit en een goede houdbaarheid. Radiance is geschikt voor vele toepassingen.

Vruchtgewicht: 130 – 150 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus

Axirady

Naast de trostomaat telen we ook de ronde tomaat Axirady. Dit sterke ras onderscheidt zich door middel van een hoge vruchtkwaliteit en een zeer goede, volle smaak. De unieke maatsortering zorgt ervoor dat Axirady zeer veelzijdig verpakt kan worden. Axirady is geschikt voor vele toepassingen.

Vruchtgewicht: 80 – 95 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus