Onze tomatenrassen

Golden Sweet

Nieuw in ons assortiment is de gele troscherry tomaat Golden Sweet. Golden Sweet produceert prachtige trossen van kleine, ovaalvormige vruchten die doen denken aan grote druiven. De gele vruchten zijn stevig en sappig, met een zachte huid en een intens zoete, volle tomatensmaak met een frisse bite. Golden Sweet is bovendien zeer lang houdbaar. Een heerlijk en zeer veelzijdig tomaatje!

Vruchtgewicht: 20 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Snack

BBQ

Prunus

Wij telen inmiddels al enkele jaren de Roma tomaat Prunus, een pruimtomaat met mooi gevormd fruit. De vruchten zijn sterk en mooi dieprood en zijn ovaal van vorm. Prunus heeft een zoete, volle tomatensmaak en is heerlijk als basis voor allerlei sauzen en perfect om te drogen in de oven.

Vruchtgewicht: 90 gram

Toepassing

Soep

Saus

Oven

Mediax

Naast de pruimtomaat telen we ook de ronde tomaat Mediax. Dit sterke ras onderscheidt zich door middel van een hoge vruchtkwaliteit en een zeer goede, volle smaak. De unieke maatsortering zorgt ervoor dat Mediax zeer veelzijdig verpakt kan worden. We zijn erg enthousiast over de mooie kenmerken van dit ras, we telen haar dan ook inmiddels alweer een aantal jaren. Mediax is geschikt voor vele toepassingen.

Vruchtgewicht: 80 gram

Toepassing

SALAD

Salade

Sandwich

Soep

Saus