Netflix op bezoek bij Duijvestijn Tomaten

Vorig jaar is Netflix komen filmen voor voor de bijzondere natuurdocumentaire: Our Planet.
We zijn ontzettend trots dat ze geïnspireerd zijn geraakt door ons verhaal en dat hebben vertaald naar een prachtige filmpje over ons. Deze is speciaal voor het World Economic Forum en het wereld natuurfonds gemaakt.

Bekijk hier het filmpje van het World Economic Forum
Lees hier het bijbehorende artikel van het World Economic Forum

Aan deze megaproductie is ruim vier jaar gewerkt en wordt getipt als beste natuurdocumentaire ooit. Naast de 8 afleveringen die op Netflix zijn te zien, zijn er online ook een aantal extra afleveringen. Deze gaan dieper in op vraagstukken als hoe we de uiteenlopende diersoorten  op onze planeet kunnen behouden. De focus ligt hier op mensen en bedrijven wereldwijd die voorop lopen in het implementeren van innovatieve oplossingen op het gebied van duurzaamheid.

Als voedselproducent spelen wij een belangrijke rol in de wereldwijde voedselvoorziening. De hele wereld kijkt dus naar de Nederlandse tuinbouw omdat het ons lukt om op een klein stukje aarde efficiënt een grote hoeveelheid voedsel te produceren met een minimale impact op het milieu. 

We zijn erg trots en vereerd dat we met onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid gezien worden als een voorbeeld voor de rest van de wereld.