Vacature

Teamleider Logistiek (FT)

Heb jij passie voor logistiek, ben je een kei in het motiveren van anderen en wil je bij een toekomstgericht bedrijf werken? Pak dan NU je kans! Voor onze nieuwe, hypermoderne kwekerij NEXT zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste Teamleider Logistiek (FT).

Verantwoordelijkheden:

Als Teamleider Logistiek ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het vlekkeloos laten verlopen van het logistieke proces tussen de kas en de sorteerafdeling. Jij coördineert dit proces en houdt de planning nauwlettend in de gaten. Daarnaast werk je veel samen met andere afdelingen waarmee je dagelijks overlegd, zodat de geoogste tomaten tijdig en op de juiste wijze hun weg naar de klant vinden.

 Wat ga je doen?

  • (pro)Actief meewerken in het logistieke proces;
  • Inwerken van nieuwe medewerkers;
  • Motiveren van medewerkers;
  • Instellen/afstemmen van machines;
  • Oplossen van verstoringen in het logistieke proces;
  • Zorgen voor netheid en veiligheid op de afdeling.


Wie zoeken wij?

Je bent sociaal, oplossingsgericht en vindt het leuk om continu bezig te zijn met het verbeteren van het logistieke proces. Met jouw enthousiasme en organiserend vermogen weet je het overzicht te houden en anderen te motiveren om de allerbeste kwaliteit te leveren. Voor de uitvoering van de functie zijn daarnaast de volgende punten nog van belang:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • 1-3 jaar werkervaring in de logistieke sector is een pré.


Wij bieden:

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een platte organisatie waar jouw ideeën het verschil kunnen maken. Je krijgt goede pensioenvoorzieningen en een beloning die aansluit bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamische en innovatieve organisatie.

Werken bij Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten teelt al bijna 60 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Meer weten?

Neem contact op met Irma Duijvestijn: 015-3620760, of solliciteer direct en stuur ons je cv en motivatie. Wij horen graag van je!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.