Vacature

Teamleider Kas, FT (junior of medior)

Vind je het leuk om anderen te motiveren, werk je georganiseerd en planmatig en wil je bij een toekomstgericht bedrijf werken waar jij mee kunt groeien? Pak dan NU je kans. Wij zoeken voor onze nieuwe, hypermoderne kwekerij een enthousiaste junior of medior Teamleider (1 FT).

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het borgen van de continuïteit en kwaliteit van het productieproces in de kas. Jij coördineert de diverse werkzaamheden (snoeien, draaien, bladsnijden, oogsten) en zorgt er samen met je team voor dat de tomaten op de juiste manier van het productieproces overgaan in het logistieke proces.

Wat ga je doen?

  • Actief meewerken in het productieproces;
  • Inwerken, motiveren en aansturen van medewerkers, uitzendkrachten en scholieren;
  • Signaleren van knelpunten en het oplossen van (ver)storingen in het productieproces;
  • Zorgen voor naleving van de hygiëne- en veiligheidsbeleid en netheid op de werkvloer.


Wie zoeken wij?

Je vindt het leuk om met mensen samen te werken en weet jouw team iedere dag te stimuleren en motiveren. Daarbij heb je een positieve houding en uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast zijn de volgende punten nog van belang:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Oplossings- en resultaatgericht;
  • Oog voor kwaliteit;
  • Afhankelijk van je (leidinggevende) ervaring, start je als teamleider of word je intern begeleid tot teamleider.


Wij bieden

Een zelfstandige functie in een gezellig team, binnen een platte organisatie waar jouw ideeën het verschil kunnen maken. Je krijgt goede pensioenvoorzieningen en een beloning die aansluit bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamische en innovatieve organisatie. 

Werken bij Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten teelt al bijna 60 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Meer weten?

Neem contact op met Irma Duijvestijn: 015-3620760, of solliciteer direct en stuur ons je cv en motivatie. Wij horen graag van je!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.