Vacature

Medewerker Huishoudelijke Dienst (min. 15 uur)

Ben je een echte aanpakker, houd je ervan om alles spik-en-span te houden en wil je zelfstandig werken in een leuk team? Pak dan NU je kans! Wij zoeken een enthousiaste Medewerker Huishoudelijke Dienst (minimaal 15 uur).

Verantwoordelijkheden:

Als Medewerker Huishoudelijke Dienst ben je onmisbaar voor de hygiëne, kwaliteit en veiligheid van onze verschillende bedrijfsruimtes. Mede dankzij jou kunnen we onze klanten van de beste tomaten voorzien en kunnen onze medewerkers van een hygiënische omgeving gebruikmaken. Samen met een gezellig team ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de kantoren, kantines, sorteer- en verpakkingsmachines en overige bedrijfsruimten.

Wat ga je doen?

  • Zowel de lichte als de zwaardere huishoudelijke taken zoals stoffen, stofzuigen, dweilen, schoonmaken van sanitair en keuken, wassen en ramen zemen, etc.;
  • Informeren aan leidinggevenden wanneer reparaties/ groter onderhoud nodig zijn/is;
  • (Eenvoudig) onderhoud uitvoeren aan schoonmaakapparatuur.

Wie zoeken wij:

Je hebt een positieve instelling en weet van aanpakken. Je kunt zelfstandig werken en vindt schoonmaken leuk. Voor de uitvoering van de functie zijn daarnaast de volgende punten nog van belang:

  • Beschikbaar voor minimaal 15 uur per week, verdeeld over minimaal 3 dagen. De werkzaamheden vinden plaats na 17.00 (eindtijd wisselend);
  • Je bent nauwkeurig, betrouwbaar en integer;
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent flexibel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie in een enthousiast team, binnen een platte organisatie. Je krijgt goede pensioenvoorzieningen en een passende beloning. Daarnaast krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamische en innovatieve organisatie. 

Werken bij Duijvestijn Tomaten en LogiFour

LogiFour is het sorteer- en verpakkingsbedrijf van Duijvestijn Tomaten. Duijvestijn Tomaten teelt al bijna 60 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. Werken bij Duijvestijn Tomaten en LogiFour betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Meer weten?

Neem contact op met Irma Duijvestijn: 015-3620762 of solliciteer direct en stuur ons je sollicitatie met motivatie. We horen graag van je!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk al onze vacatures