Vacature

Manager Arbeid

Ben jij besluitvaardig, communicatief sterk en  weet jij het beste in mensen naar boven te halen? Pak dan NU je kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Manager Arbeid.

Verantwoordelijkheden:

Als Manager Arbeid ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en leiden van de dagelijkse werkzaamheden op een van onze locaties en draag je actief bij aan het creëren en onderhouden van een plezierige werkomgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen en initieer je acties die leiden tot verbetering en vernieuwing.

Wat ga je doen?

  • Leiding geven aan ons enthousiaste team bestaande uit vaste krachten, uitzendkrachten en scholieren;
  • Uitvoeren en bijsturen van de productie-, teelt- en personeelsplanning;
  • Contact onderhouden met uitzendbureaus betreffende nieuwe en bestaande uitzendkrachten;
  • Medewerkers en uitzendkrachten instrueren, motiveren, begeleiden en controleren met betrekking tot de werkzaamheden en de kwaliteit;
  • De kwalitatieve- en kwantitatieve uitvoering van werkzaamheden bewaken, registreren en bijstellen waar nodig;
  • Het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken.

 
Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met de glastuinbouw (ervaring is een pré);
  • Een flinke dosis enthousiasme, weet draagvlak te creëren en stimuleert mensen beter te laten samenwerken en presteren.
  • Je bent analytisch sterk; innovatie en kwaliteit zijn voor jou een tweede natuur en van een beetje stress presteer jij beter.


Wij bieden:

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een platte organisatie waar jouw ideeën het verschil kunnen maken. Je krijgt goede pensioenvoorzieningen en een beloning die aansluit bij jouw opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je van ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamische en innovatieve organisatie.

Werken bij Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten teelt al bijna 60 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Meer weten?

Neem contact op met Irma Duijvestijn: 015-3620760, of solliciteer direct en stuur ons je cv en motivatie. Wij horen graag van je!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.