Vacature

Ervaren Allround Boekhouder/
Financieel Controller (24 uur)

Ben je nauwkeurig, cijfermatig en analytisch sterk en wil je proactief meedenken met verbeterplannen voor een bedrijf dat continu in ontwikkeling is? Pak dan NU je kans! Wegens uitbreiding van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een betrokken en ervaren Allround Boekhouder/ Financieel Controller.

Duijvestijn Tomaten is een middelgroot bedrijf dat al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten teelt. Duurzaamheid en innovatie zijn voor ons belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een gezondere wereld!


Verantwoordelijkheden:

Als Allround Boekhouder/ Financieel Controller ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie. Jouw focus ligt op het uitvoeren van boekhoudkundige taken welke noodzakelijk zijn voor een juiste en tijdige maand-, kwartaal- en jaarafsluiting. Daarnaast adviseer je het management inzake de financiële en bedrijfseconomische normen en lever je een actieve bijdrage aan de bedrijfseconomische besluitvorming door middel van financiële KPI’s.


Wat zijn je taken?
  • Leveren van een bijdrage aan een doelmatige inrichting van de administratieve organisatie en toezien op een juist verloop van administratieve procedures;
  • Verzorgen van de financiële administratie, waaronder het beheren van tussenrekeningen, het voeren van de grootboekadministratie en zorgdragen voor de juiste aansluitingen met sub-grootboeken, het samenstellen en rapporteren van balans en resultaatberekeningen, het opmaken van de concept jaarrekening en het samenstellen van jaarstukken zodat deze voldoen aan de controleplicht;
  • Verzorgen van de periodieke afsluitingen en uitvoeren van diverse aangiften;
  • Het zorgdragen voor een tijdige en juiste verslaglegging, inclusief analyses en aanbevelingen;
  • Verrichten van overige administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
  • Een afgeronde financiële MBO+/HBO opleiding richting Bedrijfseconomie, Accountancy of een gelijkwaardige opleiding;
  • Accuraat, integer en sociaal;
  • Resultaatgericht, analytisch en probleemoplossend;
  • Een sterke persoonlijkheid die uitdagingen niet uit de weg gaat;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Wij bieden:

Een zelfstandige functie in een enthousiast team, binnen een platte organisatie. Je krijgt volop de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en mee te groeien met een dynamische, duurzame en innovatieve organisatie. Daarnaast krijg je een prima bijpassende beloning.


Meer weten?

Neem contact op met Daiva de Heus: daiva@duijvestijntomaten.nl of solliciteer direct en stuur ons je sollicitatie met motivatie. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.