Vacature

Allround medewerker Technische Dienst

Ben jij technisch, heb je affiniteit met nieuwe technologieën en wil je bij een toekomstgericht bedrijf werken? Pak dan NU je kans!
Wegens uitbreiding van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een zelfstandige Allround medewerker Technische Dienst.

Duijvestijn Tomaten teelt al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten. Duurzaamheid en innovatie zijn voor ons belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en duurzame tomatenkwekers van Nederland. Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent dan ook meewerken aan een betere wereld!

Sinds 2011 verwarmen we onze kassen met aardwarmte en sinds vorig jaar liggen er ruim 2.500 zonnepanelen op het dak van onze verpakkingshal. Aan de overkant van onze huidige locatie wordt deze zomer een nieuw kassencomplex gebouwd waar we ook gaan belichten. Ga je bij ons aan de slag als Allround medewerker Technische Dienst, dan is geen dag hetzelfde.

Verantwoordelijkheden:
In onze kwekerij en in de hal van ons verpakkingsbedrijf LogiFour staan diverse moderne technische installaties. Als Allround medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen, het uitvoeren van reparaties en het onderhouden van de machines. Ook bedenk je efficiënte oplossingen voor het voorkomen van storingen. Daarnaast behoort het vergroten van de technische kennis bij de eerstelijns operators eveneens tot je kerntaken.

Wat zijn je taken?

  • Opstarten, omschakelen en afstellen van de inpaklijnen en labelprinters;
  • Ontwerpen en instellen van machine coderingen en etiketten;
  • Ouderhoud watertechniek;
  • Onderhoud verwarmingstechniek (geothermie);
  • Onderhoud kas techniek;
  • Je denkt mee met het maken van een onderhoudsplan.

Wie zoeken wij?

Je hebt technisch inzicht en kennis van computers. Daarnaast heb je affiniteit met nieuwe technologieën vind je het leuk om je hierin te verdiepen. Je bent inventief, denkt in oplossingen en werkt nauwkeurig.
Daarnaast hebben wij de volgende functie-eisen:

  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent stressbestendig en flexibel;
  • Je hebt technische kennis en ervaring;
  • Werkervaring binnen de AGF-sector is een pré.


Wij bieden:

Een zelfstandige functie in een dynamische, duurzame en innovatieve werkomgeving. De diversiteit aan (nieuwe) technieken op ons bedrijf betekent bovendien veel uitdagingen en afwisseling. Je krijgt een prima bijpassende beloning en veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je functie.

Meer weten?

Neem contact op met Daiva de Heus: daiva@duijvestijntomaten.nl of solliciteer direct en stuur ons je sollicitatie met motivatie. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.