Vacatures bij Duijvestijn Tomaten

  Home » Over ons » Werken bij Duijvestijn Tomaten » Vacatures bij Duijvestijn Tomaten

Vacatures bij Duijvestijn Tomaten

Ons bedrijf groeit snel en daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s! Ben je nieuwsgierig, leergierig en vind je het belangrijk dat je naast je werk bij een innovatief bedrijf ook goed doet voor de wereld om je heen? Dan is werken bij Duijvestijn Tomaten of een van haar samenwerkingspartners misschien wat voor jou!

 

Staat er geen passende vacature tussen, maar denk je dat je goed binnen ons team zou passen? Aarzel dan niet en stuur dan jouw motivatie en CV naar Daiva de Heus: daiva@duijvestijntomaten.nl.


Onze samenwerkingspartner Kitchen.Blue is een productie keuken aan het opzetten waar in eigen beheer Spreads en Toppings onder het merk Groentegoed gemaakt gaan worden. Hiervoor zijn zij op zoek naar een gemotiveerde:

 

Chef Productiekeuken

 

Je bent verantwoordelijk voor de productiekeuken en het op tijd en volgens de kwaliteitsrichtlijnen produceren en uitleveren van de producten van Groentegoed.

 

Een week van de productiechef ziet er ongeveer zo uit:

  • Je zorgt dat de benodigde grondstoffen en verpakkingen op tijd beschikbaar zijn voor de productie
  • Planning productie maken aan de hand van de orders en de voorraad
  • Organiseren van voldoende bemensing
  • Aansturen van team
  • Productie (afwegen, mengen, vullen, etiketteren, dekselen en verzendklaar maken)
  • Kwaliteitscontroles
  • Logistiek naar klanten
  • Schoonmaken en onderhoud ruimte en machines

 

Wat zoeken wij in jou?

Je bent een goede organisator met een goed gevoel voor kwaliteit en een fijn persoon om mee samen te werken. Je hebt gevoel voor smaak en 2-3 jaar ervaring met food processing en HACCP is een pré. Je beschikt minimaal over een MBO+ opleiding.
Als collega’s jou omschrijven noemen ze samenwerken, initiatief en kwaliteitsgericht als sterke punten.

 

Wij Bieden

Een uitdagende en zelfstandige fulltime functie met veel verantwoordelijkheid. Je werkt in een dynamisch, duurzaam en innovatieve werkomgeving.
Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar Ted Duijvestijn via info@kitchen.blue

 

Voor wie ga je werken?

Je komt in dienst bij Kitchen.blue BV, standplaats Pijnacker.
Kitchen.Blue is een jonge organisatie met als missie dat eten beter moet: lekker, gezonder, schoner en diervriendelijker. En wij weten dat het kan! Wij bedenken gezonde voedselconcepten bomvol groenten en zonder e-nummers. In Wageningen vonden we technieken en technologieën die ons eten beter kunnen maken. Onze chef kok kookt daarmee en verbetert de producten die iedereen al kent. Wij zijn tevens producent van het merk Groentegoed.