Duurzaam personeelsbeleid

  Home » Over ons » Werken bij Duijvestijn Tomaten » Duurzaam personeelsbeleid

Duurzaam personeelsbeleid Duijvestijn TomatenDuurzaam personeelsbeleid

Het duurzaam personeelsbeleid is een prominent onderdeel van Duijvestijn Tomaten. Er is een Directeur P&O aangesteld die zich actief bezighoudt met het personeelsbeleid, waarbij duurzaamheid centraal staat. Opleiding is hierbij een belangrijk thema.

 

Alle MT leden hebben een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP). Hierin worden o.a. persoonlijke doelstellingen opgesteld. Daarnaast wordt er Nederlandse les gegeven aan Poolse medewerkers, vinden er jaarlijks hygiëne cursussen plaats, is er een heftruck cursus, en krijgen alle medewerkers uitgebreid uitleg over nieuwe machines.

 

Het bedrijf maakt ook gebruik van een Job Coach, waarmee medewerkers met een verstandelijke beperking dusdanig worden gecoacht dat zij zich kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf. De Job Coach wordt daarnaast ook ingezet bij medewerkers die bijvoorbeeld privé wat ondersteuning kunnen gebruiken.

 

Kortom, Duijvestijn Tomaten ziet de medewerkers als belangrijk onderdeel van het bedrijf en investeert hierin om gezamenlijk te komen tot een prettige werksfeer en goede prestaties.

Contact

Recente reactie’s