Werken bij Duijvestijn Tomaten

  Home » Over ons » Werken bij Duijvestijn Tomaten

Werken bij Duijvestijn Tomaten

Duijvestijn Tomaten teelt, sorteert en verpakt kwalitatief hoogwaardige en smaakvolle tomaten en tomatenproducten aan supermarkten, foodservice bedrijven, groothandelaren en speciaalzaken in Nederland en daarbuiten. We zijn een snel groeiend familiebedrijf dat continu investeert in het verbeteren en verduurzamen van onze processen, producten en diensten.

 

Met circa tachtig collega’s zetten we ons dagelijks met veel plezier in voor de ontwikkeling en productie van gezonde en smaakvolle voedingsmiddelen, samen met onze partners.

 

Werken bij Duijvestijn Tomaten betekent werken bij een innovatief en duurzaam bedrijf. Niet alleen op het gebied van teelt en techniek, maar ook op het gebied van personeelsbeleid.

 

Onze mensen zijn onze kracht en we besteden dan ook veel aandacht aan het creëren van een werkomgeving waar onze medewerkers met plezier werken en zich kunnen ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel. Hierin streven we naar een duurzame samenwerking. Samen komen we immers tot het beste resultaat!

Ontdek de mogelijkheden