Frezta®

Assortiment

De ovengedroogde tomaten en tomenades van Frezta zijn smaakvol, duurzaam en gezond! Het geheim zit onder andere in onze productiemethode: we laten de tomaten langzaam en op lage temperatuur drogen, zodat smaak en vitamines optimaal behouden blijven. We gebruiken bovendien een stuk minder olie, dus een verpakking bevat méér tomaten.

Alle producten van Frezta zijn bovendien vrij van allergenen en  toegevoegde suikers.

Ovengedroogde tomaten

Frezta ovengedroogde tomaten zijn heerlijk in een salade, op een sandwich of in een verse pasta/ andere (mediterrane) gerechten. Alle varianten ovengedroogde tomaten zijn verkrijgbaar in verpakkingsgrootte 80 gram en 500 gram**

**m.u.v. de ovengedroogde tomaten naturel, deze is alleen verkrijgbaar per 500 gram.

Knoflook & Oregano

Tijm

Rozemarijn

Naturel

Tomenades

Nadat de tomaten zijn gedroogd wordt een deel verwerkt tot tapenade, of zoals wij ze noemen: tomenades. Alle tomenade varianten zijn verkrijgbaar in verpakkingsgrootte 100 gram en 300 gram.

Naturel

Olijven

Spicy

Kappertjes

Tegen voedselverspilling

Frezta is ontstaan uit onze ambitie om voedselverspilling terug te dringen. Soms is het aanbod tomaten zo groot, dat er geen klant voor is. En dat is zonde, want er is niets mis met de kwaliteit van de tomaten. Dus zochten we naar oplossingen en ontwikkelden we een bijzondere en duurzame droogmachine, die deze overschotten direct uit de kas droogt tot een smaakvolle en kwalitatief hoogwaardige gedroogde tomaten en tapenades, of zoals wij ze noemen: tomenades. Frezta® staat voor frisse tomaten ideeën en richt zich op de retail, foodservice bedrijven, delicatessenzaken en out-of-home kanalen in Nederland en daarbuiten. Frezta is uitsluitend verkrijgbaar bij Van Gelder, Bezorggroente, Boerderijwinkel Zevenbergen en Rechtstreex.