Bruschetta met Ovengedroogde Hollandse Tomaten, Feta en Basilicum

  Home » Bruschetta met Ovengedroogde Hollandse Tomaten, Feta en Basilicum

 

Bruschetta met Ovengedroogde Hollandse Tomaten, Feta en Basilicum

 

Ingrediënten

  • Eén stokbrood of ciabatta
  • Frezta® ovengedroogde Hollandse tomaten
  • Knoflook
  • Zakje fetakaas blokjes
  • Olijfolie
  • verse peper
  • Verse basilicumblaadjes

 

Bereidingswijze

Snijd een stokbrood of ciabatta in plakken en wrijf elke plak in met een teentje knoflook. Bestrijk de plakken vervolgens met een beetje olijfolie. Grill ze vervolgens in een koekenpan of oven totdat ze goudbruin zijn. Beleg het gegrilde brood met Frezta® ovengedroogde Hollandse tomaten en feta, bestrooi met verse peper en maak dit compleet met een blaadje basilicum.