Ted Duijvestijn winnaar van de Kees van der Helm award 2017

  Home » Ted Duijvestijn winnaar van de Kees van der Helm award 2017

dec 21, 2017 Marc (0)

Ted Duijvestijn van Duijvestijn Tomaten in Pijnacker is de winnaar van de Kees van der Helm award 2017 van VNO-NCW Oostland. Dat werd onlangs bekendgemaakt tijdens de eindejaarsbijeenkomst van VNO-NCW.

 

Het thema van de award was dit jaar ‘Maatschappelijk betrokken ondernemer’. Volgens de jury paste tomatenteler Ted Duijvestijn van Duijvestijn Tomaten uit Pijnacker hier het beste bij. Gijs van der helm: “Ted geeft anderen kansen, is gericht op de toekomst en op samenwerking. Stelt zich in dienst van anderen, is een doener en ziet ook een klein succesje als succes”.

 

Verborgen parel

Als maatschappelijk betrokken ondernemer gaat Ted, naast zijn werkzaamheden als ondernemer, regelmatig – via een stichting – fietsen met verslaafden en voormalig gedetineerden. Ook is hij actief bij de lokale Lionsclub en zit hij in de besturen van diverse organisaties die de regio economisch vooruit willen helpen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk proberen te helpen. Een man die graag op de achtergrond blijft en door de jury een ‘verborgen parel’ werd genoemd. Naast Ted waren andere genomineerden: Cees van der Meij – directeur van Royal Lemkes te Bleiswijk – en Marc van Buijtene, algemeen directeur bij Van Vliet Contrans in Pijnacker.

 

Kees van der Helm award

De De Kees van der Helm award werd vorig jaar ingesteld door VNO-NCW Oostland ter nagedachtenis aan de veelzijdige en succesvolle ondernemer Kees van der Helm, tevens de grondlegger van VNO-NCW Oostland. Ondernemers waarvan het bedrijf in Oostland is gevestigd en die anderen inspireren met hun excellente ondernemerschap, kunnen meedingen naar de Award. Deze staat ieder jaar in het teken van een van de kenmerken die Kees van der Helm als ondernemer uniek maakte. De Kees van der Helm Award zal ook volgend jaar weer worden uitgereikt. Centraal staat dan ‘vernieuwer’.

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s