Nieuw seizoen, nieuwe planten

  Home » Nieuw seizoen, nieuwe planten

dec 14, 2013 Marc (0)

Deze week zijn de eerste planten voor het nieuwe teeltseizoen 2014 weer gepoot. Na een aantal weken hard werken, is het teeltseizoen van 2013 afgesloten en is alles in het werk gesteld om het teeltseizoen van 2014 optimaal voor te bereiden. Nu is het moment dat de nieuwe planten weer worden gepoot en het nieuwe teeltseizoen van start gaat!

 

Geselecteerde rassen

De rassen die Duijvestijn Tomaten voor dit teeltseizoen heeft gekozen, zijn identiek aan de rassen van het voorgaande teeltseizoen. Met wederom de keuze voor de losse ronde tomatenrassen Arvento en Elanto, betekent het dat Duijvestijn op het gebied van de losse ronde tomaten weer beschikt over toprassen.

 

Het ras Arvento kenmerkt zich door een prima smaak en een mooie, egale vruchtkleur. Tevens beschikt het tomaten ras over mooie, goede en stevige tomaten.

 

Elanto is een ras dat beschikt over zeer goede eigenschappen, namelijk een zeer hoge vruchtkwaliteit gekoppeld aan een zeer goede smaak.

 

Tevens wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen voor het pruim-tomatenras  Prunus. De vruchten zijn sterk en mooi dieprood. De vorm van de vrucht is prachtig: langwerpig en ovaal.

 

Kortom reden genoeg om ook in 2014 weer voor deze rassen die kiezen.

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s