ID Kas wint GreenTech Innovation Award

  Home » ID Kas wint GreenTech Innovation Award

jun 11, 2014 Marc (0)

Het ID Kas-concept ontwikkeld door Technokas en Duijvestijn Tomaten in samenwerking met Boal Systemen en Scheuten Glas, is verkozen tot Overall Winner van de GreenTech Innovation Award 2014.

De heer Aalt Dijkhuizen, voorzitter van de jury reikte vanochtend de prijs uit tijdens de officiële opening van GreenTech Amsterdam 2014, de eerste editie van deze internationale vakbeurs voor tuinbouw technologie.

 

Een internationale jury bekroonde twee nominaties vanochtend met een Category Award. ID Kas van Technokas won in de categorie Equipment, Futagrow van Metazet / FormFlex won in de categorie Production.

 

ID Kas werd verkozen tot Overall Winner vanwege het ​​innovatieve kas concept met veel aandacht voor details en rekening houdend met alle aspecten. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de eindgebruiker met fantastisch resultaat: energiebesparing tot 60% en een hogere productiviteit. Deze duurzame, energiezuinige kas maakt gebruik van dubbele glazen panelen met een anti-reflecterende coating.

 

Bovendien bevat het concept een volledig nieuwe constructie, waardoor alle elementen van de ID Kas perfect passen. “De jury ziet de ID Kas als een nieuw concept met een grote toekomst”, meldt Dijkhuizen. “Technokas, de ontwikkelaar van ID Kas ontving bovendien een tweede nominatie (Daylight Greenhouse), waarmee het de capaciteit om te innoveren nog eens onderstreept. Een verdiende Overall Winner! ”

 

Bron: https://www.tomatennet.nl/tomaat/nieuws/id-kas-wint-greentech-innovation-award/

 

De investering in dit project is mede mogelijk gemaakt door:

Vlag

“Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland”.

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s