Gezellige week tijdens Libelle Zomerweek en het Foodfeest

  Home » Gezellige week tijdens Libelle Zomerweek en het Foodfeest

mei 27, 2015 Marc (0)

Het was afgelopen week gezellig druk voor ons. We waren namelijk aanwezig op de Libelle Zomerweek en het Foodfeest van Hoeve Biesland

 

Op de Libelle beurs waren we 7 dagen lang aanwezig in The Greenery stand, alwaar de Frezta Ovengedroogde Hollandse Tomaten en Tomenades zijn gepresenteerd aan het grote publiek. En het was inderdaad druk. Ruim 80.000 mensen zijn op bezoek geweest en veel mensen hebben de moeite genomen om onze producten te proeven én te kopen. De reacties waren erg positief en enthousiast. De pure tomatensmaak met minimale hoeveelheid olie werden als zeer prettig ervaren. De goodiebags zijn dan ook gretig afgenomen!

 

Bovenstaande positieve reacties kregen we ook tijdens het Foodfeest van Hoeve Bieland. 2e Pinksterdag werd dit evenement wederom in Delfgauw gehouden. Naast onze Ovengedroogde Hollandse Tomaten en Tomenades, zijn ook nieuwe producten gepresenteerd. Deze producten zijn nog niet volledig uitontwikkeld, maar werden nu al als erg lekker ervaren. Reden genoeg om deze producten verder uit te werken.

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s