Finaleplaats in de Smaak van NL 2013 verkiezing

  Home » Finaleplaats in de Smaak van NL 2013 verkiezing

sep 16, 2013 Marc (0)

Duijvestijn Tomaten heeft met een nieuw product, duurzaam gedroogde tomaten, de finaleplaats bereikt van de ‘Smaak van NL’ verkiezing. De Smaak van NL wordt georganiseerd door Syntens. De Smaak van NL is de verkiezing van het lekkerste product van Nederlandse bodem. In deze verkiezing staat Smaak centraal bij de beoordeling door de jury. Maar ook ondernemerschap speelt hierbij een rol. Het is van belang dat je de ambitie hebt om je product in heel Nederland verkrijgbaar te maken.

 

Voorrondes en halve finales

Syntens organiseert voor de zesde keer deze landelijke competitie voor producenten van smaakvolle voedingsproducten. In het gehele land vonden hiervoor in juni voorrondes plaats. Van ruim 70 deelnemers gaat slechts een klein aantal door naar de halve finale, waaronder Duijvestijn Tomaten met haar duurzaam gedroogde tomaten. 10 september jl. vond deze halve finale plaats, waarbij Peter Duijvestijn namens Duijvestijn Tomaten het product ‘gedroogde tomaten’ presenteerde. Tevens was er de mogelijkheid om het product te proeven.

 

Finale

De jury bepaalde na de halve finale dat Duijvestijn Tomaten één van de finalisten is voor de verkiezing van NL. De verkiezing kent uiteindelijk twee kampioenen: de winnaar van Smaakvol 2013, de erkenning van professionals en de winnaar van de publieksprijs. Deze prijzen worden op 25 november uitgereikt.

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s