Finale Smaak van NL

  Home » Finale Smaak van NL

nov 22, 2013 Marc (0)

Na verschillende voorrondes ‘overleefd’ te hebben, is het maandag 25 november eindelijk zo ver.

Maandag vindt de uitreiking plaats van de verkiezing van het product met de beste smaak van Nederland.

 

Duijvestijn Tomaten is één van de finalisten van deze prestigieuze prijs. De gedroogde tomaten van Duijvestijn zijn duurzaam, vers en smaakvol. Duijvestijn Tomaten heeft een droogmachine ontwikkeld, waarmee tomaten op basis van warm water uit de aardwarmtebron worden gedroogd. De tomaten die worden gebruikt komen van de eigen kwekerij.

 

Help ons aan de publieksprijs!
Naast de verkiezing van het product met de beste smaak van Nederland, vindt ook de uitreiking van de publieksprijs komende maandag plaats. U kunt ons helpen om de publieksprijs te winnen, door op ons te stemmen! Dat kan nog steeds. Indien u per E-mail vóór 24 november 2013 aan ons laat weten dat u gestemd heeft, kunt u zaterdag 30 november tussen 13:00 uur en 15:00 uur onze gedroogde tomaten komen proeven. Uiteraard krijgt u ook een pakketje mee naar huis. U kunt nadat u gestemd heeft op de website van ‘de Smaak van NL’, een E-mail sturen naar marc@duijvestijntomaten.nl. Wij zorgen dan dat er voor u zaterdag 30 november duurzaam gedroogde tomaten klaar staan.

 

Stemmen op de website van ‘de Smaak van NL’ kan tot en met 24 november 2013. Wij zouden het erg waarderen indien u uw stem op ons wilt uitbrengen. Klik hier om nu te stemmen!

 

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s