Eerste verkooppunt gedroogde tomaten

  Home » Eerste verkooppunt gedroogde tomaten

jun 25, 2014 Marc (0)

Vandaag zijn we blij om te vermelden dat onze luchtgedroogde Hollandse tomaten te koop zijn bij Groentespeciaalzaak André Paap in Pijnacker! 

 

De Luchtgedroogde Hollandse Tomaten worden verkocht onder het eigen merk Frezta. Als eerste concept introduceert Frezta een assortiment van luchtgedroogde tomaPaapten. Zacht van ‘bite’, intens van smaak en makkelijk te verwerken of zo op te eten. Er zijn drie heerlijke smaken beschikbaar,  namelijk Rozemarijn, Knoflook & Oregano en Tijm.

 

Duurzaam en uniek
De methode van het luchtdrogen van tomaten is duurzaam en uniek. Het kent ten opzichte van het drogen in de zon  vooral  het behoud van de zachte textuur van de tomaat. Ook is de smaak in de basis al intenser en blijven de goede  eigenschappen  van de tomaat beter behouden. Door de luchtgedroogde tomaten speciaal te verpakken en in  verschillende varianten aan te  bieden, kan de ‘food lover’ gelijk de producten toepassen. Voor in de maaltijd, bij de  borrel of als gezonde en lekkere snack.  Geen geklieder met olie of het weken van de tomaten. Het hele jaar rond met een  betrouwbare kwaliteit. Daarnaast zorgen  ook de nieuwe verpakkingen en de aantrekkelijk vormgeving voor sterke verleiding in het schap en heldere communicatie  van de voordelen.

 

De Luchtgedroogde Hollandse Tomaten van Frezta, zacht, nieuw en bijzonder. Dat ervaar je direct!

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s