Duurzame aardwarmte voor het teeltseizoen 2013

  Home » Duurzame aardwarmte voor het teeltseizoen 2013

jan 16, 2013 Marc (0)

Met het nieuwe teeltseizoen voor de boeg, kunnen we duurzame aardwarmte gebruiken om een groot deel van de kassen te voorzien van een goed klimaat.

 

Afgelopen jaar zijn er diverse inspanningen geleverd om de duurzame warmtewinning goed op gang te brengen. Doordat er gas in het geothermische water is aangetroffen, dienden er namelijk een aantal aanpassingen gerealiseerd te worden.  In het afgelopen jaar zijn de diverse aanpassingen gerealiseerd, waaronder de ontwikkeling van een nieuwe wellhead en fysieke aanpassingen op locatie.

 

Op dit moment staan er nog een aantal investeringen op de planning om de warmtewinning te optimaliseren. Tevens wordt er onderzocht of er mogelijkheden zijn voor het leveren van duurzame aardwarmte aan omliggende bedrijven. Onderzoek zal uitwijzen of dit een reële mogelijkheid is.


Demonstratieproject Schoon en Zuinig

Wilt u meer informatie over het aardwarmteproject van Duijvestijn? Schrijf u dan in voor een demonstratie ‘schoon en zuinig’. Tevens kunt u in dit rapport meer informatie vinden over verschillende aanpassingen die het afgelopen jaar zijn gerealiseerd.

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s