Duijvestijn Tomaten strijdt om de publieksprijs van ‘de Smaak van NL’, stem op ons!

  Home » Duijvestijn Tomaten strijdt om de publieksprijs van ‘de Smaak van NL’, stem op ons!

okt 28, 2013 Marc (0)

De Smaak van NL is de verkiezing van het lekkerste product van Nederlandse bodem. Dit jaar wordt voor de zesde keer de Smaak van NL-erkenning uitgereikt, opnieuw door een zeer vakkundige jury. Smaak staat natuurlijk centraal bij de beoordeling. Maar ook ondernemerschap speelt hierbij een rol. Het is van belang dat de ondernemers de ambitie hebben om het product in heel Nederland verkrijgbaar te maken.

Duijvestijn Tomaten is één van de finalisten van deze prestigieuze prijs. Duijvestijn Tomaten teelt op een innovatieve wijze smaakvolle tomaten. Met behulp van duurzame warmte uit de aarde worden vers gekweekte tomaten, gedroogd tot een duurzaam, smaakvol en uniek eindproduct.


Proeverij

Afgelopen week vond er een proeverij plaats op de Food Valley expo in Papendal. Samen met de overige finalisten presenteerden Duijvestijn Tomaten haar product aan de circa 150 bezoekers. Syntensmedewerkers dirigeerden expobezoekers langs de tafels met álle producten om te proeven en de persoonlijke lekkerste te kiezen. Elke proever kon op een stembiljet zijn/haar lekkerste product aangeven.

Het aantal stemmen op het product bepaalt de helft van de score voor de publieksprijs van De Smaak van NL.

Proeverij


Finale in klooster in Gennep

De smaakjury zal op 25 november in het voormalige kloostercomplex ‘Landgoed Roepaen’ in Gennep de producten van de finalisten voor een laatste keer proeven en toetsen. Daarna worden de winnaars van De Smaak van NL bekend gemaakt: er is een prijs van professionals voor het lekkerste product van Nederland en de publieksprijs voor de landelijke publieksfavoriet. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Syntens Innovatiecentrum, in samenwerking met Regio Venlo, Hoofdstad van de Smaak 2013. www.syntens.nl/desmaakvanNL

 

Publieksprijs: Stem op ons!

Vindt u ons product het smaakvolst? Vindt u ons ondernemerschap onderscheidend? Aarzel niet, en stem op ons voor de publieksprijs! Klik hier om uw stem uit te brengen.

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s