Duijvestijn Tomaten steunt Tuinbouw Actie voor AMREF

  Home » Duijvestijn Tomaten steunt Tuinbouw Actie voor AMREF

aug 12, 2015 Marc (0)

Aanstaande vrijdag 14 augustus stapt Jeannette den Boer, Sales Manager van GreenTech met vijf collega’s van RAI Amsterdam op de fiets ten bate van AMREF Flying Doctors.

Deze zes enthousiastelingen fietsen van 10 tot en met 17 oktober de Kenia Classic om geld op te halen voor AMREF Flying Doctors.

 

Unieke route langs de tuinbouw

De 24-uurs Tuinbouw Actie ten bate van AMREF vindt komende vrijdag en zaterdag plaats langs de sponserende bedrijven, alwaar ze allerlei productiewerkzaamheden zullen verrichten. Duijvestijn Tomaten levert ten behoeve van deze unieke actie Ovengedroogde Hollandse Tomaten en de roze cocktailtomaat Silky Pink. Tijdens de koopavond in Winkelcentrum de Tuinen in Naaldwijk gaat het RAI Kenya Classic team, het winkelend publiek ovengedroogde tomaten laten proeven.  Ook kan het winkelend publiek Silky Pink, oftewel roze, smaakvolle cocktailtomaten kopen. De totale opbrengst gaat naar AMREF.

 

Oproep tot sponsoring

Naast de sponsoring door bedrijven kan iedereen persoonlijk AMREF sponsoren. Voor dat laatste kan men terecht op de website van Kenya Classic; https://www.kenyaclassic.com/jeannette-den-boer

 

Over AMREF

AMREF Flying Doctors is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een betere gezondheid in Afrika. AMREF wil dat een goede gezondheid voor alle Afrikanen toegankelijk wordt. AMREF werkt samen met de lokale bevolking, voert lobby en overleg met instanties en regeringen.

 

Over Kenia Classic

In 2015 organiseert AMREF de 5e editie van Kenya Classic van 10 t/m 17 oktober 2015. De Kenya Classic vindt dit jaar plaats in Tanzania gezien de huidige situatie in Kenia. Dit jaar start de Kenya Classic dan ook aan de voet van de indrukwekkende Kilimanjaro. De Kenya Classic vereist flink wat lef: dit is een uitdagend avontuur, een fysieke inspanning en mentale uitdaging. In zes fietsdagen wordt ongeveer 400 kilometer afgelegd.

 

Over Greentech

GreenTech is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor professionals in de tuinbouw technologie. Duijvestijn Tomaten won samen met Technokas in 2014 de prestigieuze GreenTech Innovation Award voor de ID Kas. De volgende GreenTech beurs vindt plaats op 14-15-16 juni 2016.

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s