Duijvestijn Tomaten genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2013

  Home » Duijvestijn Tomaten genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2013

jan 7, 2013 Arjan (0)

Dinsdag 30 oktober heeft de jury van Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs de genomineerde bedrijven voor 2013 bekendgemaakt. Duijvestijn Tomaten is een van de genomineerden tijdens deze 27e editie van de ondernemersprijs.

 

Tijdens het Hortidinner zijn de genomineerde bedrijven bekend gemaakt in de Amsterdam RAI. De bekendmaking vindt plaats op woensdag 9 januari in de Keukenhof in Lisse tijdens een feestelijke prijsuitreiking.  Naast Duijvestijn Tomaten zijn Kwekerij Loos, Sion Orchids en Starre Group genomineerd. De jury zal zich de komende weken buigen over de winnaar voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2013. Belangrijke onderwerpen zijn passie, visie, doorzettingsvermogen en innovatief ondernemerschap.

 

De jury omschreef Duijvestijn Tomaten tijdens de bijeenkomst in de Amsterdam RAI als volgt:

Onder het label ‘Duurzame Tomaten’ teelt, produceert en verpakt de broers Ted, Peter, Ronald en Remco Duijvestijn kwaliteitstomaten. Het bedrijf is innovatief op het gebied van energie en milieu, met als rode draad duurzaamheid. Zo levert het bedrijf aardwarmte aan omliggende bedrijven en woonwijken en werkt het bedrijf mee aan het demonstratieproject ‘Schoon & Zuinig’. Gebr. Duijvestijn richt zich al jaren op alle vormen van samenwerking met leveranciers, klanten, collega’s , personeel en kennisinstellingen. Het uiteindelijke doel is dat hierdoor niet alleen het bedrijf maar ook de sector zich verder ontwikkelt.

Duijvestijn Tomaten is voorgedragen door Flynth.

 

Feestelijke prijsuitreiking op 9 januari

De feestelijke prijsuitreiking vindt plaats op 9 januari in De Keukenhof. Deze bijeenkomst is inspirerend en informatief en bedoeld voor de ondernemers in de sector. De bijeenkomst is een initiatief van Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs en wordt mede gedragen door HortiFair, Flynth, de Keukenhof, DLV Plant, BLGG AgroXpertus, NAKTuinbouw,  Anthos, CNB, Hobaho, MPS.

 

De Tuinbouw Ondernemersprijs wordt gedragen door de organisaties : Dutch Produce Association, FloraHolland, Interpolis, HortiFair, Koninklijke BDU Uitgevers, Ministerie Economische Zaken, Landbouw & Innovatie en Rabobank.

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s