Duijvestijn Tomaten en Future Farming: Horecava beurs 2018

  Home » Duijvestijn Tomaten en Future Farming: Horecava beurs 2018

jan 8, 2018 Marc (0)

Vanaf maandag 8 januari tot en met donderdag 11 januari staat Duijvestijn Tomaten samen met Van Gelder Groenten en Fruit op de Horecava beurs met een stand in het nieuwe paviljoen: Van Bron tot Bord in Nederland. Doel van dit themapaviljoen is het promoten van het gezonde Nederlandse (streek)product en het verhogen van het culinaire imago van Nederland. Lokale en duurzame producten uit de Nederlandse provincies staan hier centraal. Thema dit jaar is de blik naar de toekomst: Future Farming.

 

Duurzame tomaten
Op onze stand kom je meer te weten over onze visie op de toekomst en de duurzame wijze waarop wij onze tomaten en tomaten producten produceren (onder andere door middel van aardwarmte) en hoe wij onze reststromen verwaarden (onder andere door middel van biobased verpakkingen op basis van tomatenstengels). Daarnaast is er uiteraard de mogelijkheid om onze heerlijke, met aardwarmte gedroogde tomaten en tomenades te proeven.

 

Proeven in de Foodhal
Het paviljoen Van Bron tot Bord in Nederland is te vinden in Hal 7 op de Horecava in de Rai Amsterdam. In het paviljoen kunnen horeca professionals hun kennis vergroten over gezonde lokale producten en proeven hoe veelzijdig het aanbod is van streekproducten uit alle 12 provincies.

 

Kom ook proeven!

 

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s