Biobased film Centrum voor innovatief vakmanschap

  Home » Biobased film Centrum voor innovatief vakmanschap

jul 2, 2014 Marc (0)

Om een betere verbinding te leggen tussen het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en het bedrijfsleven is het Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) voor de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen opgericht.
Duijvestijn Tomaten heeft meegewerkt aan dit mooie initiatief middels een film met als speerpunt ‘Biobased Economy’.

 

Het centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) voor de Topsector T&U moeten uitgroeien tot hoogstaande (inter)nationale kenniscentra waar de meest bekwame studenten en docenten studeren en werken. Onderwijsinstellingen, de topsectoren en overheid investeren gezamenlijk in deze samenwerkingsverbanden.

 

In de regio komen bij de Agrarische Opleidingscentra (AOC’s) ontmoetingspunten voor mbo en bedrijven, met een eigen regionaal bedrijvennetwerk als aanspreekpunt. Op landelijk niveau organiseren de CIV’s ondersteuning op het gebied van expertise uitwisseling, kennisverspreiding en kennisvalorisatie, opzet van talentontwikkeling en ontwikkeling van kwaliteitsbeleid. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn bijvoorbeeld biobased economy, het nieuwe telen, internationale handel en logistiek en gezondheid.

 

U kunt hier klikken voor de film.

 

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s