Bezoek uit Kenia

  Home » Bezoek uit Kenia

feb 18, 2013 Marc (0)

Afgelopen week is er vanuit Kenia een interessant bezoek gebracht aan ons bedrijf.

De bezoekers uit Kenia hebben in het kader van handelsmissie ‘Green farming’ ons bedrijf én andere bedrijven uit de tuinbouwsector bezocht. Het waren verschillende ondernemers die gespecialiseerd zijn in de export van groenten, fruit en bloemen naar Europa.

 

Allereerst is er een bedrijfspresentatie gegeven, waarbij aansluitend de bedrijfsfilm is getoond. Deze weergave van ons bedrijf gaf aanleiding tot leuke discussies. Een van de discussies was het feit dat in Kenia de productie veel minder ver geautomatiseerd plaatsvindt in vergelijking tot ons bedrijf. Zaken die bij ons ver geautomatiseerd zijn, worden in veelal Kenia opgelost door ‘extra’ arbeidskrachten. Daarnaast was men erg enthousiast over de waterrecirculatie en duurzame toepassingen van energie (aardwarmte). Interessant was dat aardwarmte voor de Keniaanse bezoekers een bekend fenomeen is. Ook zij maken gebruik van deze techniek, waarbij wel minder ver geboord wordt voor de opwekking van warmte.

 

Kortom, voor de Keniaanse bezoekers erg interessant om in ‘onze wereld’ een kijkje te nemen en voor ons interessant om te discussiëren met bezoekers die uit een totaal andere cultuur komen en werken met een andere denkwijze.

 

Wilt u ook meer weten van ons bedrijf en de duurzame activiteiten? Schrijf u dan in op onze website voor een demonstratieproject!

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s