Afronding stage-opdracht Jins Blom

  Home » Afronding stage-opdracht Jins Blom

mrt 22, 2013 Marc (0)

Afgelopen week heeft Jins Blom zijn stage bij ons bedrijf afgrond. Jins studeert aan de Haagse Hogeschool en zit momenteel in het derde schooljaar.

 

De afgelopen maanden heeft Jins zich bezig gehouden met het ontwikkelen van een MVO-verslag (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen). Het MVO-verslag geeft de prestaties van Duijvestijn Tomaten weer op het gebied van de zogenaamde 3 P’s (People, Planet, Profit) en beschrijft een aantal praktijkvoorbeelden die momenteel actueel zijn.

 

Jins is begonnen met een inventarisatie, waaruit blijkt wat de exacte behoefte is met betrekking tot een MVO-verslag, wie de stakeholders hierbij zijn en wat de frequentie van het uitbrengen van dit verslag is. Uiteindelijk is ook de inhoud en invulling van het MVO-verslag beschreven. Afvalreductie, Biobased-Economy en de vermindering van Co2-uitstoot zijn enkele onderwerpen die uitgebreid aan bod komen in het verslag.

 

We zijn blij met het verslag en de beschrijving van onze duurzame activiteiten. Verder wensen we Jins via dit blog nogmaals veel succes tijdens het vervolg van z’n studie!

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s