Duijvestijn Tomaten Paasloop, 2e Paasdag

  Home » Duijvestijn Tomaten Paasloop, 2e Paasdag

mrt 21, 2016 Marc (0)

De IJsvereniging Pijnacker organiseert op Tweede Paasdag, maandag 28 maart 2016,  de Duijvestijn Tomaten Paasloop Pijnacker.

 

De Paasloop is een trimloop over diverse afstanden, gemeten in Engelse Mijlen, in de omgeving van Pijnacker en Nootdorp. Hoofdsponsor en naamgever van de Paasloop is  Duijvestijn Tomaten, gevestigd aan de Overgauwseweg in Pijnacker.

 

De Duijvestijn Tomaten Paasloop kan gelopen worden over afstanden van drie, vijf of tien Engelse mijlen. Voor de jeugd is er een kindermijl.
De kindermijl is verdeeld in twee groepen; jongens en meisjes tot en met 10 jaar en jongens en meisjes van 11 tot en met 14 jaar. De afstand van de kindermijl is één Engelse mijl en dat is ongeveer 1,6 kilometer.

 

Aanvangstijden
De start en finish van alle afstanden  is bij de Tinteltent; het clubgebouw van de IJsvereniging Pijnacker aan de Sportlaan 17, 2641 AZ  in Pijnacker.

 

De start van de kinderloop is om 10.15 uur en de start voor de overige afstanden is om 11.00 uur. De kinderloop vindt grotendeels plaats op de Sportlaan. De deelnemers aan de drie, de vijf en de tien Engelse mijlen gaan via een parcours door het Bieslandse Bos, het recreatiegebied de Dobbeplas en komen via de Sportlaan weer terug naar de finish bij de Tinteltent.

 

Inschrijven

Komt u ook gezellig kijken of wilt u deelnemen? Schrijf u dan nu in door op deze link te klikken: Inschrijven Duijvestijn Tomaten Paasloop.  

 

Graag tot maandag 28 maart!

Deel dit bericht via...
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Recente reactie’s