Horecava Innovation Award

  Home » Horecava Innovation Award

nov 7, 2014 Marc (0)

Duijvestijn Tomaten heeft zich met haar Sales-afdeling ingeschreven voor de Horecava Innovation Award.

Nadat het bedrijf zich eerder al had ingeschreven voor deze toonaangevende beurs, was het vervolgens de uitdaging om mee te doen met de Horecava Innovation Award.

 

Voor de inschrijving van deze Award, is gekozen voor de Ovengedroogde Hollandse Tomaten. Dit unieke concept, waarbij eigen gekweekte tomaten, direct worden gedroogd in een oven die droogt op basis van aardwarmte, is zojuist ingeschreven voor de categorie Food & Beverage.  ​​Een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en vakjournalisten, beoordeelt alle inschrijvingen door middel van het testen, bekijken en proeven van de ingestuurde producten om tot vier nominaties in de volgende categorieën te komen:

 

Food & Beverage
Equipment & Services
Concepts, Interior & Design
Digital & Social Media

 

Op 12 januari 2015 worden de winnaars van de Horeca Innovation Award bekend gemaakt.  Houdt deze blog daarom in de gaten; we houden u op de hoogte!

Deel dit bericht via...
Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact